Cu Stailer te poți bucura oricând de un look nou

, , Leave a comment

Serviciile de înfrumusețare sunt, pentru unele doamne, o mare necesitate. Dacă nu ești pricepută în tainele pensatului, ale machiajului sau chiar epilatului, cel mai probabil vei avea nevoie de un salon pentru acestea. Același lucru se întâmplă și când vrei să optezi pentru o altă culoare a părului, care dacă este dificil de obținut, nu trebuie să fie făcută acasă. Cu Stailer te poți bucura oricând de un look nou, printr-o simplă programare online.

Acum este mai ușor să beneficiezi de servicii de înfrumusețare. Fie că ești femeie sau bărbat, te poți programa online pe platforma stailer.ro. Această platformă te ajută să obții o programare la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta. Poți opta pentru Timișoara, Cluj Napoca, Iași, București sau Oradea, ai alte detalii aici.

În cadrul acestei platforme îți sunt puse la dispoziție mai multe servicii. Înainte de a le alege, selectează genul tău și zona în care te afli. Apoi, din lista serviciilor, alege unul și în doar câteva secunde îți vor fi afișate toate rezultatele. Stailer lasă libertatea clienților de a opta pentru următoarele servicii: tuns, vopsit, coafat, tratamente pentru păr, machiaj, cosmetică, pensat, masaj, epilare, manichiură sau pedichiură pentru femei, iar pentru bărbați pe lângă acestea mai ai aranjat barbă sau păr, cât și cosmetică masculină.

Cu Stailer te poți bucura oricând de un look nou!

Dacă vrei să schimbi ceva la aspectul tău și nu știi ce salon să alegi, din zecile de rezultate cu siguranță vei găsi ceva potrivit. Timpul petrecut pe această platformă este gratuit, la fel și programările, așadar nu ești presat de nimic. Unele dintre cele mai bune saloane din zona ta sunt înscrise pe stailer.ro, acolo unde poți vedea chiar și recenzii despre un serviciu sau salon.

Din lipsă de timp, mereu amâni o programare la epilat, la masaj sau la cosmetică. Saloanele de masaj oferă servicii complete pentru față, corp sau masaj de relaxare. Acestea sunt o soluție perfectă pentru a te elibera de toxine din corp și din gânduri. La cosmetică ai posibilitatea de a trata tenul problematic, iar la epilat poți beneficia de unele dintre cele mai bune servicii. Platforma pune la un loc toate aceste servicii și oferă clienților o modalitate mai ușoară de a face programări.

Online, de acasă sau de la birou, poți face o programare pentru tine și încă o persoană. De orice serviciu ai nevoie, prin această platformă poți face două programări. Se urmează aceeași pași ca la oricare altă programare, doar trebuie specificat numărul de telefon al persoanei respective. Intră pe site și află cum poți face o programare online la unele dintre cele mai bune saloane din zona ta!

Site-ul poate fi accesat de oriunde, doar intrând pe www.stailer.ro. Aici vei descoperi toate informațiile de care ai nevoie, cât și saloanele disponibile. Dacă ai întrebări care nu se regăsesc pe site sau vrei alte detalii, intră pe live chat sau trimite-le la support@stailer.ro. Cu Stailer te poți bucura oricând de un look nou!

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.