Optimizarea timpului și modului în care te poți programa la salon – lecția Stailer

, , Leave a comment

În zilele noastre vorbim despre optimizare ca despre ceva firesc. Există tehnologie avansată care ne permite la ora actuală să vorbim cu mare ușurință despre optimizarea modului în care facem diverse task-uri. Vorbim cu frigiderul, apelăm cu o comandă vocală, avem roboți umblători care aspiră casa și mai tot ce ne înconjoară este despre tehnologie modernă. În tot acest context pare că se potrivește mai bine un mod mai optimizat privind programările pe care le faci la salon. Iar despre asta ne demonstrează Stailer cum stă treaba.

Ce este Stailer

Să lămurim mai întâi de toate ce este Stailer. Vorbim despre o platformă ușor de accesat de oricine. Nu sunt necesare cine știe ce cunoștințe. Este ușor de folosit ca mai toate tipurile de platforme de tip rețele sociale spre exemplu. Ce poți să faci aici, concret, se referă la o modalitate mai rapidă ca oricând de a căuta și găsi un salon de hair and beauty.

Alege serviciile dorite, la un salon potrivit pe criteriile tale, în zilele dorite de tine, la orele dorite de tine. Deocamdată se aplică saloanelor din Iași, Timișoara, Oradea, Cluj sau București. Saloanele din acest oraș înscrise aici își prezintă serviciile și au disponibilitate pentru publicul larg.

Totul se desfășoară online. Asa cum este specificat aici, este vorba de o platformă ce devine liant între prestatori de servicii și public. Nu ai nevoie de telefonare nici măcar pentru confirmare. Primești un link în acest sens.

Stailer este gratuit

Nu este necesar să instalezi pe smartphone sau tabletă vreo aplicație, nu este nevoie să îți lași datele înscrise. Ca primă experiență poți, spre exemplu, să folosești pagina stailer.ro fără să îți faci cont. Când te-ai convins deja de cum te poate ajuta, crearea unui cont îți va conveni și pentru că ai setări mai multe pe care le poți face. Un exemplu aici este setarea de reminder pentru oricare programare făcută. Acesta va fi de tip sms.

Despre avantaje, în termeni de optimizare

Inteligența artificială îți sugerează ce ai nevoie, pe baza unor căutări pe care le-ai tot făcut în motorul de căutare. SEO îți optimizează un site pentru a fi un răspuns potrivit pentru clienții care caută anumite servicii sau produse. Ei bine, peste tot în jurul nostru vorbim despre optimizare. Stailer este la rândul său un bun exemplu despre ce înseamnă să îți optimizezi timpul pe care îl dedici pentru a te programa la un salon.

Avantajul este despre faptul că totul va fi mai rapid, mai simplu și cu minim de efort. Accesezi pagina oricând, fie că ești în pauza dintre întâlniri sau seara înainte de somn. Durează foarte puțin și te ajută să fii mai organizat.

Așadar, optimizezi nu doar căutarea unui salon, ci și modul în care setezi programarea, totul ținând cont de preferințele tale. Ai indicații de reper pentru cum să ajungi la un salon, ai recenzii ale clienților, preț, toate detaliile pentru ca tu să știi la ce să te aștepți.

Contact: support@stailer.ro

 

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.