Vine vacanța deci programează-te cu Stailer la salon pentru epilat și cosmetică

, , Leave a comment

Daa.. acel moment mult așteptat a sosit și anume: vara! Toată lumea așteaptă în restul anului acest anotimp minunat care aduce bucurie, căldură, vacanțe, petreceri, nunți și tot ce este mai bun în viață. Parcă trăim de multe ori numai să avem parte de vară. Rezistăm pe parcursul anului cu bune și cu rele (mai mult rele din cauza vremii friguroase) și ne trezim dintr-o dată în vară.

Și acum, dacă tot vine căldura și vin și concediile planificate atât de minuțios cu luni înainte, este timpul să te pregătești și fizic pentru vacanță. Căldura impune purtarea unor haine lejere și vaporoase, iar vizita la mare se face alături de un costum de baie. Deci trebuie să te programezi la salon pentru servicii complete de epilare astfel încât să fii stress- free în concediu.

Pașii spre programarea la salon

Nu te mai gândi la faptul că este dificil să găsești un loc liber pentru că de când a apărut Stailer, tot acest proces este chiar plăcut, opusul stresului și nervilor. Nu ai auzit încă despre Stailer? Iată că viața ți se va schimba, dar în bine. Este o platformă care permite programarea online la saloanele de înfrumusețare. La orice serviciu din această sferă de hair and beauty.

Poți să găsești aici deci toate locurile libere cu privire la servicii de epilare la salon in Bucuresti pentru ziua și ora la care ești interesată. Tu doar selectezi informațiile care te interesează și ai apoi vei găsi lista gata pregătită pentru tine. De acolo alegi singură unde vrei să mergi și este foarte simplu să finalizezi programarea mai apoi.

Stailer activează momentan doar în Cluj, București, Timișoara, Oradea și Iași, dar este foarte iubit de utilizatori și cel mai probabil se va extinde în continuare. Deci tu doar selectezi filtrele și mai apoi ai parte de lista cu locuri disponibile. Totul este la îndemâna ta și simplu de utilizat.

Alte beneficii Stailer

Am uitat să menționez unul dintre cele mai importante lucruri care vor face ochii femeilor să sclipească. Stailer este complet gratuit pentru utilizare! Nu plătești absolut niciun bănuț pentru a beneficia de serviciile sale, nici măcar în cazul în care optezi pentru un cont.

Poți să vezi mai multe informatii aici cu privire la acest aspect. Stailer dispune chiar și de o hartă inclusă care te ajută să identifici mai ușor locația exactă al salonului, astfel încât să nu pierzi nici măcar o secundă pe drumuri greșite.

Dacă ai cont poți avea parte de lista completă a locațiilor în care ai fost deja și data la care ai beneficiat de serviciile respective. Tot contul îți permite setarea unui reminder care vine ca un mesaj text pe telefon care să te ajute să ții evidența orei și a zilei în care ai programarea.

Cu Stailer poți anula orice programare fără să dai vreo explicație stilistului sau poți reprograma o întâlnire cu acesta dacă nu mai poți ajunge în ziua stabilită.

Accesează platforma pentru mai multe informații.

Contact:

support@stailer.ro

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.