Ți-ai făcut programări la saloanele de beauty înainte de a pleca la mare? Dacă nu, hai pe Stailer.ro!

, , Leave a comment

Fie că mergi în Grecia, Egipt, Punta Cana, la Bulgari ori poate la bogătași la noi în România, adică în Mamaia, sunt anumite aspecte ale fizicului tău ce trebuie pregătite. Trebuie să-ți faci manichiura și pedichiura, să-ți pui gene că n-ai să ai chef să te machiezi zilnic, să ai pielea fină e must have deci clar trebuie să mergi și la epilat. Poate și vârfurile alea despicate ar trebui revizuite, iar dacă ai părul vopsit, o culoare proaspătă și vibrantă nu ți-ar strica.

Deja după cum vezi programările se cam adună, dar concediul tău peste cât timp este? Dacă spui că e peste o săptămână și tu ai uitat să îți faci aceste programări, să găsești saloane disponibile singură telefonând în stânga și în dreapta, va fi o misiune imposibilă. Cel mai bine este să te bazezi pe Stailer, platforma de programări online la saloanele hair & beauty.

Toate programările dorite într-o săptămână

Să fim serioși, înainte nici nu era vorba de așa ceva. Fiecare salon are propria agendă și clienți, deci tu trebuia să te pliezi după disponibilitatea lor. Uneori trebuia să aștepți o săptămână sau chiar mai mult pentru un anumit serviciu. Însă acum, cu Stailer ai posibilitatea de a găsi câte un salon disponibil pentru fiecare zi, astfel încât până pleci tu să ai toate transformările făcute. Stailer deci filtrează saloanele din oraș și ți le oferă doar pe cele la care te poți programa la data și ora dorite de tine. E super simplu, intri pe stailer.ro, selectezi orașul, genul tău, serviciul dorit, data și ora, iar apoi primești lista. De acolo tu alegi în funcție de prețurile afișate, cum arată saloanele, ce rezultate au stiliștii, ce recenzii au lăsat alți clienți ce folosesc platforma. Aici gasesti si alte informatii.

Stailer este complet gratuit și poate fi utilizat oricând, de oricine, atât timp cât ai un device conectat la internet. Poate fi utilizat pentru saloanele din Iași, Cluj, Oradea, Timișoara și București însă se pare că există planuri de extindere și către altele.

Nu ai condiții de utilizare

Asta înseamnă că poți face programări fără să instalezi ceva și fără cont. Doar urmezi pașii până primești link-ul de confirmare prin sms. Totuși, de fiecare dată când faci astfel programări trebuie să completezi datele și numărul de telefon. Dacă îți creezi un cont pe Stailer scapi de această inconveniență. În plus este gratuit, deci ce ai de pierdut? Ba mai degrabă ai de câștigat fiindcă un cont îți permite setarea unui reminder, care te va atenționa din timp când trebuie să ajungi la salon.

Iar contul devine o agendă practică, virtuală, unde tu gestionezi când vrei rezervările făcute pe scaunele stiliștilor. De acolo poți anula fără probleme, rapid și simplu, fără să ți se ceară un leu. Scapi astfel și de jena de a suna stilistul pentru a-ți cere scuze că nu mai ajungi. La fel se întâmplă și în cazul link-ului, fiindcă poți anula de acolo dacă intervine ceva în programul tău. Dar sfatul meu este să optezi pentru cont, ca să te bucuri de o experiență Stailer completă.

Intră pe pagina oficială pentru a-ți face prima programare online. Pentru alte informații scrie un email la support@stailer.ro.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.