Stailer este în Suceava! Fă-ți și tu programări online la saloanele din oraș!

, , Leave a comment

programare la salon cu stailer in suceava

După multă așteptare iată că Stailer s-a ținut de promisiuni și s-a extins către mai toate colțurile țării, inclusiv în Suceava. Platforma de programări online la saloanele de hair and beauty a venit to the rescue atât pentru clienți, cât și pentru stiliști. Asta pentru că prin vechea metodă de a te programa exista o ineficiență și o mare pierdere de timp. 

Clienții rar găseau loc la saloanele cunoscute atunci când aveau nevoie, fiind programați în alte zile, chiar și peste o săptămână. Mereu trebuia să suni cu mult timp înainte ca să ai o șansă să ai parte de transformările dorite în ziua unui eveniment. Alteori, după câteva telefoane date la diverse saloane, găseau loc în ziua dorită, însă poate nu la un salon la care și-ar fi dorit să meargă. Dezamăgirea vine la pachet atunci când serviciile și locația nu sunt pe măsura așteptării clienților, însă altă opțiune nu aveau. Ei bine, acum nu mai există aceste situații. Compromisurile nu fac parte din platforma Stailer. Hai mai jos să îți explic de ce.

Tu alegi unde mergi și găsești loc când îți dorești

Nu mai trebuie să suni cu o săptămână înainte să îți rezervi un loc undeva. De fapt, nu mai trebuie să suni deloc. Dacă ești în căutare de saloane de make-up din Suceava sau orice alt serviciu din sfera hair and beauty pur și simplu accesezi stailer.ro și urmezi câțiva pași. Pe pagină (sau în aplicația Stailer) setezi câteva filtre și anume orașul Suceava din cele 20 disponibile, genul tău, serviciul dorit, data și ora. Apoi, platforma îți va afișa numai saloanele unde îți poți rezerva locul. 

Fiecare are detalii precum prețurile percepute pentru servicii, cât durează un serviciu, poze ale locației sau ale altor lucrări, locația exactă prin Google Maps. Poți citi chiar și recenziile altor utilizatori Stailer care au trecut pe acolo ca să-ți formezi o părere despre locație și personal. Decizia îți aparține și îți faci programarea în câteva minute. Economisești mult timp și energie. În plus, dacă ai uitat că mâine trebuie să fii undeva și trebuie să arăți ca scos din cutie, pe Stailer te poți programa și în toiul nopții pentru a doua zi. Nu depinzi de orarele saloanelor și îți maximizezi șansele de a găsi locuri libere chiar și în cazuri de urgență. 

Am ceva de plătit?

Ai putea să te întrebi. Iar răspunsul este simplu – NU! Totul este complet gratuit, inclusiv anulările programărilor. Oricui i se întâmpla să intervină ceva și să nu mai poată ajunge la salon. Singura ta responsabilitate este de a anula din timp pentru a oferi șansa altor oameni să găsească locul liber pe Stailer. Afla alte detalii de aici

Poți utiliza platforma atât din browser, cât și instalând aplicația dedicată disponibilă în Google Play sau App Store. Pe pagină nu ai condiții de utilizare, în sensul că nu este necesar să îți creezi un cont pentru a-ți face programări nelimitate. Totuși, astfel trebuie să reintroduci datele personale la fiecare programare. Contul te scapă de acest aspect și nu este greu de creat. În plus, ai parte de propria agendă virtuală unde gestionezi mai ușor programările, vezi pe la ce saloane ai fost și poți seta și remindere programărilor. Iar aplicația este chiar și mai la îndemână. Doar creezi un cont în mai puțin de un minut sau te conectezi cu Facebook.

Descoperă mai multe din pagina oficială. Pentru alte detalii scrie la support@stailer.ro.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.