Saloanele din România listate online. Programează-te cu Stailer la unul dintre cele mai bune!

, , Leave a comment

Atunci când vrei să te programezi la un salon foarte bun din orașul tău, lucrurile pot sta diferit față de unul mai puțin bun. Faptul că este unul renumit aduce bineînțeles și foarte multe programări. Dacă nu ești suficient de rapid/ă poți rămâne fără programare și se poate întâmpla să fie la un eveniment foarte important. Pentru a te programa mai repede la salonul preferat, folosește mediul online! Saloanele din România sunt listate deja, așadar programează-te la unul dintre cele mai bune!

Locul unde poți rezerva locul la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta este Stailer. Bineînțeles, se poate folosi și apelarea telefonică la recepție, însă platforma și aplicația sunt mult mai rapide. Pentru a putea beneficia de aceste avantaje în mediul online, folosește platforma Stailer pentru programari la salon

În doar 2 pași te poți programa la un salon renumit din orașul tău!

Tot ce trebuie să faci pentru a obține rezervarea locului este să accesezi site-ul stailer.ro sau să descarci aplicația. Dacă vei folosi platforma, trebuie să alegi serviciul de care ai nevoie, genul tău, locația, data și ora programării. Următorul pas este să alegi salonul. În acest fel, sunt necesare doar 2-3 minute pentru a te programa la salonul de înfrumusețare dorit. 

Serviciile disponibile pe site și pe aplicație sunt dedicate atât femeilor, cât și bărbaților. Va trebui să alegi genul, iar serviciile se vor modifica instant. Fie folosești platforma, fie aplicația, pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt aceiași. 

Dacă nu vrei să alegi orașul din listă și apoi să vezi saloanele, poți să selectezi din josul paginii exact orașul unde vrei să te programezi. În acest fel îți vor fi afișate toate saloanele din oraș, indiferent de serviciul oferit. Timpul petrecut pe platformă și descărcarea aplicației sunt complet gratuite, așadar nu mai pierde timp și programează-te online!

Economisește timp și programează-i și pe cei dragi cu Stailer!

Timpul este marea noastră problemă, a tuturor. Din fericire, Stailer vine cu soluția pentru cei care vor să economisească timp. Acum nu mai trebuie să pleci de la birou pentru a te programa, nu mai trebuie să aștepți până ce adoarme copilul pentru a suna la recepție, ci doar să folosești aplicația sau platforma. 

Dacă vrei să îi faci o surpriză unei persoane care are nevoie de o programare, însă timpul nu îi permite să o efectueze, o poți face chiar tu. Din contul tău de pe aplicație sau de pe site o poți programa la serviciul de care are nevoie. Trebuie doar să îi specifici numărul de telefon, iar persoana respectivă va primi mesaje cu detaliile referitoare la programare. De asemenea, se pot seta și remindere prin mesaj pe care le va primi. Nu va exista riscul de a întârzia sau de a uita de vizita la salon. Afla mai multe de aici

Stailer este ajutorul tău atunci când ai nevoie de o vizită la saloanele de înfrumusețare sau întreținere corporală! 

Contact: support@stailer.ro

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.