Stailer – o aplicație care include toate serviciile din sfera beauty

, , Leave a comment

Stailer este o platformă care a apărut de câteva luni și sub formă de aplicație, care te poate ajuta să te programezi la salon online. Poate că ai auzit despre Stailer până acum. Dacă nu știi exact cum funcționează sau cum te poate ajuta ai nimerit perfect, acest articol te va lămuri.

Aplicația Stailer – disponibilă în zeci de orașe din țară

Stailer an apărut inițial doar în câteva orașe din țară și pe parcursul timpului s-a tot extins. Astfel că acum poți găsi spre exemplu un loc liber la un salon styling Bacau sau în oricare alt oraș dintre cele peste 30.

Indiferent dacă este vorba despre orașul în care locuiești sau despre orașul în care mergi în concediu sau în scop profesional, cert este că poți găsi în doar câteva minute locul liber la salon. Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma sau aplicația și să selectezi orașul de care ești interesat.

Dacă alegi să folosești varianta de aplicație trebuie să știi că este necesar să creezi un cont. Nu este nimic complicat, poți asocia contul de Facebook și informațiile vor fi completate automat. Poți să vezi si acest articol dacă vrei să afli mai multe detalii în acest sens.

Găsește locul liber la salon exact atunci când ai nevoie

Stailer a devenit îndrăgit și preferat de către iubitorii de beauty pentru că facilitează programarea la salon. Oricând ai nevoie de o programare accesezi platforma /aplicația. Tot ce trebuie să faci este să selectezi informațiile care ți se potrivesc din lista aferentă.

Trebuie să știi că pe Stailer vei găsi toate serviciile din sfera beauty pe care le poți întâlni la un salon de profil. Serviciile sunt destinate atât femeilor cât și bărbaților. După ce selectezi informațiile care te interesează din listă, pagina va afișa o altă listă – cea cu disponibilități. Acolo vei vedea toate saloanele și toți stiliștii la care poți merge în ziua și la ora la care te-ai programat. Vei vedea despre fiecare în parte toate informațiile care te interesează, astfel să nu ai parte de surprize neplăcute la finalul programării.

Vei vedea salonul la care lucrează stilistul care este disponibil, poze din salon, lista de prețuri pentru serviciul care te interesează, timpul de lucru și chiar locația exactă astfel încât să nu stai minute în șir până găsești salonul.

Programări nelimitate și alte avantaje

Unul dintre marile avantaje de care ai parte dacă utilizezi Stailer este faptul că poți beneficia de programări nelimitate, nu ești constrâns în acest sens. Toate serviciile Stailer sunt complet gratuite, chiar dacă alegi să creezi un cont sau nu.

Totuși dacă vei crea un cont poți beneficia de servicii precum setarea unui reminder care să sune atunci când îl setezi astfel încât să îți amintească de programarea pe care o ai. Ai totul la îndemână iar în cazul în care intervine ceva și nu mai poți merge la salon pentru programare, anulezi gratuit din aplicație și stilistul este anunțat în timp util.

Accesează platforma sau descarcă aplicația și descoperă singur/-ă toate avantajele Stailer. Va deveni agenda personală pentru programări la salon.

Contact:

support@stailer.ro

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.