Motive pentru care investitia in servicii SEO este una profitabila

, , 1 Comment

Companiile si organizatiile ce activeaza pe piata produselor si serviciilor nu pot sa ignore importanta unei prezente in mediul online, ca urmator pas direct fiind importanta acordata serviciilor SEO. O lista de motive pentru care investitia in SEO este una avantajoasa ar putea fi interminabila. Prezentam in continuare doar cateva dintre aceste motive.

1. INCA functioneaza – contrar parerii unora, care declara ca SEO nu mai are nici o influenta pentru succesul unei afaceri, cert ramane un singur fapt: motoarele de cautare si pozitionarile pe care le acorda site-urilor sunt determinante pentru vizibilitatea si atractivitatea unui business.

2. SEO nu va inceta sa functioneze prea curand. Tinand cont de modul cum evolueaza motoarele de cautare, cum se aplica in mod constant actualizari ale algoritmilor in baza carora sunt ierarhizate paginile, cu siguranta procesul de SEO va ramane pentru o perioada indelungata o tehnica ce va garanta succesul oricarui business.

3. Eficienta in costuri. Procesul de SEO organic aduce mult mai multe beneficii pe termen lung, cu costuri relativ reduse comparativ cu alte metode de promovare. Anunturile platite, sistemul PPC sau promovarea prin social media functioneaza atat timp cat exista un buget de alocat. Procesul de SEO organic pastreaza insa rezultatele obtinute si vizibilitatea unui site pe timp mult mai indelungat.

4. Competitorii profita de astfel de servicii pentru a-si creste business-ul, de ce nu ai face acest lucru si pentru propria companie? SEO este un proces fara sfarsit, care aduce beneficii pentru oricine il alege ca metoda de promovare. Cum online-ul castiga tot mai mult teren zi dupa zi, daca nu se iau acele masuri pentru a urca in pozitionari pe cuvinte cheie relevante, competitia va devansa orice organizatie.

Investitia in SEO organic este in zilele noastre mai importanta decat oricand. O strategie SEO bine definita va garanta atragerea de trafic si cautari mai multe pe cuvinte cheie relevante pentru orice business. Implicit rezultatele sunt o vizibilitate mai buna, cresterea vanzarilor si a profiturilor – obiectivul oricarui business.

 

 

One Response

  1. Vio

    4 aprilie 2017 13:33

    Am incercat si eu pentru 6 luni serviciile SEO si confirm cele spuse mai sus. Desi a trecut ceva vreme (8 luni) de cand am oprit serviciile, inca sunt in prima pagina de rezultate – deci INCA functioneaza!

    Răspunde

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.